Uitnodigingsbrief

Geachte Pastor / Leider / Broeder,

Dat de Heer u zegene.

Wij zijn Mariano en Mónica van Heuvelen, oprichters van Missie Zera Metán. Het is ons een genoegen om u iets over onszelf en de nieuwe School voor Missies te vertellen. Na vijftien jaar in de bediening staan wij nu voor de grote uitdaging om dit project te starten.

Wat is Missie Zera?

Zera komt van Psalm 22:31, een zaad dat de nieuwe generatie vertegenwoordigt. We hebben de volgende hoofddoelen:

  • Dienen als een toegangspoort voor de missionaris die komt werken in het noorden van Argentinië.
  • Een plaats zijn die dient om missionarissen te ontvangen, en ook een ruimte is om toekomstige generaties op te leiden, te trainen en te mobiliseren.
  • We trainen door middel van onderwijs,
  • We vormen door middel van praktijk.

Missie Zera presenteert zich niet als een kerk op zichzelf, maar als een dienst voor de Kerk, met het doel om de boodschap tot aan de uiteinden van de aarde te brengen. De school heeft twee fasen: theoretisch en praktisch. Theorie: van 7 tot 13 juli in de stad Metan, provincie Salta. Praktijk: van 14 tot 21 juli gaan we naar de Puna Salteña, de bergen in om de onbereikte dorpen te bereiken.

Voor wie is het?

  • Voor degenen die voorbereid willen worden op de missie en een tijd van dienst willen ervaren in een andere cultuur of degenen die Missies willen mobiliseren in hun kerk.
  • Voor personen van 18 jaar en ouder of minderjarigen met toestemming om te reizen via een notaris.
  • Voor iedereen met een geest van dienstbaarheid en aanpassingsvermogen in andere omgevingen en die in teamverband willen werken.

Kosten

We hebben besloten dat de school in onze eerste promotie geen extra kosten in rekening zal brengen. We verwachten echter dat elke student bijdraagt met de waarde van een dag eten. De overige kosten zoals accommodatie, reiskosten tijdens de twee fasen zowel theoretisch als praktisch, materialen en klassikaal onderwijs worden door onze school gedekt. Beperkte plaatsen: vanwege het beperkte aantal plaatsen raden we aan dat de aanvragers hun formulier zo snel mogelijk invullen en naar onze pagina sturen. Aanmeldingsformulier: het is erg belangrijk dat dit formulier wordt ingevuld en verzonden, vanaf dat moment zullen we uw vragen en motivatie beschouwen om deel uit te maken van deze school. Van alle ingediende formulieren zullen we die selecteren die voldoen aan het doel van de school. Tot aan het uiteinde van de aarde!

M. van Heuvelen

Directeur Zera Metan